Ordinem Psykolog - journal app til din  iPad

Med mere end 20 års erfaring i at assistere psykologer med deres IT løsninger, står vi klar til at hjælpe dig, der leder efter et nyt journaliseringssystem, der samler alt et sted. Ordinem Psykolog er udviklet i tæt samarbejde med erfarne psykologer og tilbyder en omfattende og helhedsorienteret løsning til psykologer. Med vores innovative app kan du effektivt dokumentere dine klientmøder direkte på din iPad. Den sikrer, at alt gemmes forsvarligt, og samler alle klientoplysninger på ét praktisk sted. Nyd friheden til at tage noter med håndskrift, optage lyd som med en diktafon, og tilpasse dine journaler præcis som du ønsker.

Vi har samlet alle de nødvendige løsninger for psykologer ét og samme sted: Ordinem Psykolog 

Untitled design (1)
pen and tablet (1)

Journaliser direkte på din iPad ved hjælp af din pen, og lad dine ord flyde ubesværet ind i journalen

Gennem vores banebrydende teknologi forvandler vi uden besvær dine håndskrevne notater til digital tekst. Vores avancerede AI genkender din skrift og transformerer den, hvilket gør det muligt for dig at anvende det i forbindelse med for eksempel EPI-kriser eller andet indhold, der kræver at blive sendt eller delt.

Send faktura og modtag betaling med både kort og MobilePay

Med vores intuitive app bliver det en leg at oprette og udsende fakturaer direkte fra din journal. Med blot et par klik kan du sende fakturaen via email, og dine kunder har mulighed for øjeblikkeligt at betale med enten kort eller MobilePay. Alternativt kan du omdanne din iPad til en effektiv kortterminal og acceptere betalinger på stedet.
Untitled design (14)
Therapist form

Er dine foretrukne metoder på din ønskeliste? Søg ikke længere, vi har samlet dem alle!

Uanset om du benytter Hamilton, BAI eller MDI, måske enda EMDR. Så har vi forberedt skemaer og metoder så du let kan bruge og journaliserer herefter. Send f.eks et BAI skema til din klient, lad dem udfylde det hjemme fra. Og se deres score direkte i appen på journalen, så snart de har udfyldt skemaet.

Integration til...

MobilePay
MobilePay
medcom
Medcom
Mit.dk
Mit.dk
Sygesikring Danmark
Sygeforsikringen Danmark
MitID
MitID
Outlook
Outlook
0KR/Måned
0KR/År
Gratis

For dig der er ved at starte op eller måske ikke har så mange klienter endnu.

  • Opret op til 10 klienter
  • Online betaling & MobilePay
  • Sikker email kommunikation
  • 2-vejs SMS beskeder
  • Tilsluttet Medcom (henvisninger)
Flest funktioner
500KR/Måned
6000KR/År
Fuld adgang

Fuld adgang til alle funktioner og du kan oprette alle de klienter du vil.

  • Opret alle de klienter du vil
  • Online betaling & MobilePay
  • Sikker email kommunikation
  • 2-vejs SMS beskeder
  • Tilsluttet Medcom (henvisninger)

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er appen i AppStore?

Appen lanceres officielt i Apple´s AppStore den 1/6-2024. Men du kan allerede nu skrive dig op med formularen her ved siden af. Og få tidlig adgang via Apple´s Testflight.

Kan jeg prøve det gratis?

Ja det kan du, vi har netop valgt at lade dig oprette dine første 10 klienter, helt gratis så du nemt kan afprøve appen, uden at du skal betale for noget som helst.

Hvad med henvisninger?

Vi er koblet op på Medcom og du kan derfor modtage og sende henvisninger, du kan modtage og sende EPI-kriser og du kan afregne direkte med regioner og kommuner. 

Er det sikkert?

Ja det er det mest sikre du kan benytte. Det er årsagen til vi kun laver det til Apple enheder. Ligeledes ligger dine data i Microsoft Azure, hvor de er krypteret af flere omgange og der tages backup hele tiden.

Hvad er det med SMS?

Vi har lavet så du kan sende SMS direkte fra journalen, du vælger selv om det skal journaliseres og bedst af alt. Så kan dine klienter svare SMS beskeden og dette kommer direkte retur på journalen.